Vefat sayılarını daha da azaltmaya çalışıyoruz

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs (corona virüs) nedeniyle son 24 saatte 18 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam can kaybı sayısının 5 bin 458’e..

Vefat sayılarını daha da azaltmaya çalışıyoruz

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs (corona virüs) nedeniyle son 24 saatte 18 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam can kaybı sayısının 5 bin 458’e yükseldiğini açıkladı. Toplam vaka sayısı ise 926 artarak 217 bin 799’a çıktı. 1014 kişinin de virüsü yendiğini belirten Bakan Koca, toplam iyileşen hasta sayısının 199 bin 834 olduğunu bildirdi. Koca yaptığı açıklamada, “Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızda, devam eden tedavilere bağlı artış var” diyerek vatandaşları tedbirler konusunda uyardı.

“Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızda, devam eden tedavilere bağlı artış var. Son 35 gün içinde, en düşük vefat sayımız 13 Haziran’da, 14 olarak gerçekleşmişti. Temaslı taraması, erken tanı ve tedavi şansıyla vefat sayılarını daha da azaltmaya çalışıyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL