Polis ‘ten görsel şölen

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden araç kortejleri                    “23.04.2021 Cuma günü 20.30-22.30 saatleri arasında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı..

Polis ‘ten görsel şölen

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden araç kortejleri 

                  “23.04.2021 Cuma günü 20.30-22.30 saatleri arasında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklarımıza yaşatmak ve sevincimizi çocuklarımızla paylaşmak için,  Asayiş Yunus, Trafik Şahin Timlerinden oluşan motorize timler ve Resmi Ekip araçlarımız ile ilimiz genelinde araç kortejleri düzenlenmiştir.

       Kortejlerimizde Tepe Lambalarını yakan ekiplerimiz sirenler eşliğinde görsel şölen oluşturarak, Müdürlüğümüzce hazırlanan kutlama mesajını anons ederek çocuklarımızla paylaşmış, aileleri ile evlerinin pencerelerine ve balkonlarına çıkan çocuklarımız bayram coşkusunu bizlerle yaşamıştır.            Küçük yürekleri ile bizlere her daim büyük güç veren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanındayız.                                                                                                       

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL