Gelecek Çayırova Muhtarları Ziyaret Etti

Gelecek Çayırova’dan Muhtarlara kutlama   Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Murat Çoban, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ziyaret ettiği muhtarları tebrik etti. Kurucu ilçe başkanı Kağan Demirci’nin il yönetimine girmesi nedeniyle,..

Gelecek Çayırova Muhtarları Ziyaret Etti

Gelecek Çayırova’dan Muhtarlara kutlama

 

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Murat Çoban, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ziyaret ettiği muhtarları tebrik etti.

Kurucu ilçe başkanı Kağan Demirci’nin il yönetimine girmesi nedeniyle, ilçe başkan yardımcılığından ilçe başkanlığına getirilen Murat Çoban çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kuruluşundan itibaren teşkilatın içerisinde yer alan ve her kademesinde görev alan Murat Çoban, yönetimini oluşturma çalışmalarını sürdürürken sahayı da boş bırakmıyor. Başkan Murat Çoban 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlıkları ziyaret etti. Devletimizin temsilcisi olarak çok önemli bir vazifeyi icra ile mükellef olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum diyen başkan Çoban, bu anlamlı günün ilan edilmesinde genel başkanları Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun imzasının bulunmasının da kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL