Güncel Manşetler

Şekerpınar Kültür Merkezini İncelediler

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile birlikte Kültür Merkezi Projesini yerinde inceledi. 4K Projeleri kapsamındaki 3. Yatırımın Şekerpınar bölgesine dev bir Kültür Merkezi olarak kazandırıldığını ifade..

Şekerpınar Kültür Merkezini İncelediler

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile birlikte Kültür Merkezi Projesini yerinde inceledi. 4K Projeleri kapsamındaki 3. Yatırımın Şekerpınar bölgesine dev bir Kültür Merkezi olarak kazandırıldığını ifade eden Demirci, Projenin detaylarını Kaymakam Hasan Gözen’e anlattı.

600 Kişilik Düğün Salonu

Çayırova’da kültürel ve sosyal alanlar oluşturma adına büyük rol alacak olan Kültür Merkezlerine ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen başkan Demirci, ikinci Kültür Merkezi projesi içerisinde 600 kişilik düğün salonu, öğrenciler ve velilere yönelik eğitim, spor, kültür ve sosyal faaliyetler için son derece modern derslikler, çok amaçlı salon ve sanat, müzik atölyeleri, anne çocuk kulüpleri, bilgievleri, gençlik merkezleri, kütüphane, alışveriş alanları ve otoparkların yer aldığını söyledi.

Kaymakam Gözen ve Başkan Demirci, Projeyi Yerinde İnceledi

%80 oranında tamamlanan ve konumu bakımından önemli bir yere sahip olan Kültür Merkezi Projesinin inşaat alanında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e bilgiler veren Belediye Başkanı Şevki Demirci, projenin tamamlanarak bir an önce hizmete sunulacağını söyledi. Proje alanında yaptıkları incelemelerde Kaymakam Gözen’e detayları anlatan Demirci, eğitim, spor, kültür ve sosyal alanda bölgeye ve Çayırova’ya değer katacak bir projede sona geldiklerini söyledi. 20 Milyon Liraya yakın bir maliyetle tamamlanması hedeflenen projede en ince detayları dahi düşündüklerini ifade eden Demirci, modern yapısıyla göz dolduracak projenin 2018 yılı ilk çeyreğinde hizmete gireceğini de belirtti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL