Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü | Kocaelide Bugün

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Memur-Sen’den Karanfilli 1 Mayıs Daveti Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, beraberindeki Memur-Sen heyetiyle birlikte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağı Kocaeli’ne gelerek ziyaretlerde bulundu. Yalçın caddelerde vatandaş ve esnaflara..

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Memur-Sen’den Karanfilli 1 Mayıs Daveti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, beraberindeki Memur-Sen heyetiyle birlikte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağı Kocaeli’ne gelerek ziyaretlerde bulundu. Yalçın caddelerde vatandaş ve esnaflara karanfil dağıtarak 1 Mayıs’a davet broşürlerini takdim etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Emin Esen, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Kocaeli İl Temsilcisi Şahin Yaşlık ve Şube Başkanları ile birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağı Kocaeli’ne bir gün önce giderek halkla temaslarda bulundu. Yalçın burada vatandaşlara karanfil dağıttı, yarın gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamaları için davet broşürü takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL