10 bin öğrenci yararlandı

Bilgievleri’nde dolu dolu bir yaz geride kaldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri, yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik düzenlediği birbirinden eğlenceli ve eğitici..

10 bin öğrenci yararlandı

Bilgievleri’nde dolu dolu bir yaz geride kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri, yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik düzenlediği birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlerle yaz tatilinde de hız kesmedi. Değerler Eğitimi, spor branşları, kulüp faaliyetleri, doğa kampları, satranç ve akıl oyunları, sinema seansları, İngilizce kampları gibi etkinliklerin bulunduğu yaz okulunda öğrenciler, yaz tatilinde eğlenirken öğrenmenin keyfini çıkardı.

10 BİN ÖĞRENCİ VE BİN VELİ FAYDALANDI

Bilgievleri’nde 17 Haziran’da başlayan yaz etkinlikleri 8 Ağustos’ta düzenlenen Bilgievleri Çocuk Şenliği programıyla son buldu. İlk ve ortaokul öğrencileri, bu sayede yaz boyunca vakitlerini en iyi şekilde geçirme fırsatı yakalarken yaz etkinliklerinden 10 bin öğrenci ve bin veli faydalandı.

EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ ETKİNLİKLER

Bilgievleri yaz etkinlikleri kapsamında Elif-ba ve Kur’anı Kerim derslerinden 3 bin 500 öğrenci hizmet aldı. Yaz etkinlikleri çerçevesinde Bilgievleri eğitmenleri tarafından çocuklar için son derece eğitici ve öğretici bir program hazırlandı. Bu çerçevede öğrenciler bağlı bulundukları Bilgievleri’nde; Kur’an eğitimi, havuz etkinlikleri, gençlik kampları, kültürel ve sosyal geziler, eğlenceli oyunlar, el sanatları ve tasarım, sportif faaliyetler, yarışma ve turnuvalar, satranç ve zekâ oyunları gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlere katıldı.

YENİ DÖNEM KAYITLARI 10 EYLÜL’DE

Bilgievleri’nden hizmet almak isteyen öğrenciler için kayıtlar 10 Eylül Salı günü alınmaya başlanacak. Bilgievleri, ücretsiz ve kaliteli eğitimiyle önümüzdeki yıl da Kocaelili çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL