Ekonomi Genel Manşetler

10 mali müşavire ruhsatnameleri verildi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mart ayı meclis toplantısını  gerçekleştirdi. Okşin Beçet başkanlığındaki meclis toplantısına; KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz..

10 mali müşavire ruhsatnameleri verildi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mart ayı meclis toplantısını  gerçekleştirdi.

Okşin Beçet başkanlığındaki meclis toplantısına; KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz Tosun, Oda Saymanı Sait Aydın, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut, Taner Öner, Veysel Çelik ve oda üyeleri katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Gökmen görüşülen torba yasa hakkında Bu yasa ile 3568 sayılı meslek yasamıza eklenen 8/A maddesi ile serbest muhasebeci mali müşavirlere de katma değer vergisi iadesi raporu düzenleme yetkisi verilecek” ifadelerini kullandı. Toplantı sonrasında etik eğitimini tamamlayan 10 mali müşavire ruhsatnameleri teslim edildi.

GÖKMEN “KDV İADE RAPORU DÜZENLEME YETKİSİ GELEBİLİR”

Saygı duruşunun ardından başlayan Mart ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Fikret Gökmen, “Mesleğimiz adına çok önemli olan bir torba yasa mecliste görüşülüyor. Önemli değişiklikler bizleri bekliyor. Söz konusu torba yasa ile 3568 sayılı meslek yasamıza eklenen 8/A maddesi ile serbest muhasebeci mali müşavirlere de katma değer vergisi iadesi raporu düzenleme yetkisi verilmektedir. Bu bizim için çok önemlidir. Tasarıda, serbest muhasebeci mali müşavirler beyannamesini imzaladıkları mükellefler hakkında KDV iadesi raporu düzenleyebileceklerdir. Umarım mesleğimizin adına yasa istediğimiz haliyle geçer” dedi.

13 MALİ MÜŞAVİR RUHSATINI ALDI

Meclis toplantısının ardından, ruhsat töreni gerçekleştirildi. Mesleki tecrübelerinin ardından etik eğitimlerini başarıyla tamamlayan;  Ali Adıyaman, Bülent Koçak, Casim Akıncılar, İbrahim Karadaş, Mehmet Balimre, Mehmet Kenan Gürsaka, Murat Uçan, Namaz Koçak, Nedim Kandaz, Nesrin Çiftçi, Remzi Eşsiz, Sait Aydın ve Tahmiran Yıldırım’a ruhsatnameleri takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL