12.yıla özel ‘Muhteşem Gece’

Bölgemizde medya alanında önemli işlere imza atan Batıyakası Medya Grubu sektördeki 12. yılını muhteşem bir geceyle kutladı. Önceki gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve oldukça yoğun bir katılımla..

12.yıla özel ‘Muhteşem Gece’

Bölgemizde medya alanında önemli işlere imza atan Batıyakası Medya Grubu sektördeki 12. yılını muhteşem bir geceyle kutladı.

Önceki gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen program iş, siyaset ve sanat camiasını bir araya getirdi. Çiler Boylu’nun sunumu ile gerçekleşen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

KÖMÜRCÜ’DEN 12. YIL TEŞEKKÜRÜ

Yapılan açılışın ardından selamlama konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü tüm katılımcılara teşekkür ederek: “Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Batıyakası Medya ailesi olarak basın sektöründe ki 12. Yılımızı kutladığımız bu özel program ile siz kıymetli dostlarımızla bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Bugüne kadar dik duruşundan taviz vermeden yapmış olduğumuz sektörel çalışmalarımız bugünden sonrada aynı doğrultuda devam edecektir. Bugüne kadar bizlere destek veren ve her daim yanımızda olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Batıyakası ailesi olarak siz değerli misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Bülent Kömürcü konuşmasının ardından ise gecenin ana sponsoru olan Tanrıverdi Gayrimenkul firmasının sahibi Halil Tanrıverdi’ye bir teşekkür plaketi takdim etti. Geceye sunduğu katkılardan ötürü Halil Tanrıverdi’ye teşekkür eden Kömürcü, Tanrıverdi Gayrimenkul ailesine çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Akabinde sahneye çıkan ve bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Batıyakası Medya Grubunu 12. Yılından ötürü kutlayarak katılımcılara teşekkürlerini iletti. Darıca G.B. Spor Kulübü Başkan Vekili, İş Adamı Lokman Demirtaş’a plaketini takdim eden Başkan Karabacak’ın arından ise sırasıyla gecede emeği geçenlere ve destek sunan isimlere plaketleri takdim edildi.

GECEYE YOĞUN KATILIM

Geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra bölge STK’larının başkan ve yöneticileri, bürokratlar, Siyasi Parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkan Adayları, Meclis Üyeleri ve meclis üyesi adayları, bölgemiz spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, dernek yöneticileri, iş adamları, bölge esnafları ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇOBAN ALİ DAVETLİLERİ COŞTURDU

Yapılan plaket takdimlerinin ardından ise davetlilere yöresel lezzetlerin yanında kaz eti ikram edildi. Gecede sahne alan Ünlü ses sanatçısı Çoban Ali’nin seslendirdiği muhteşem türküleri dinleyen ve eşlik eden davetliler gece boyunca halaylar çekerek eğlendiler. Bölge basınının da yoğun ilgi gösterdiği geceye damgasını vuran ses sanatçısı Çoban Ali’nin muhteşem sahne performansının ardından ise gece ikramlar ve sohbetler eşliğinde son buldu. Gecenin sonunda bir teşekkür konuşması daha yapmak üzere kürsüye gelen Bülent Kömürcü’ye Batyakası Medya Ailesi tarafından bir sürpriz yapılarak eşi Songül Kömürcü ile olan evlilik yıldönümleri kutlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL