13. Geleneksel Pita Teferiç Şenlikleri Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği 13. Geleneksel Pita Teferiç Şenlikleri’ne katıldı. Sünni Baba Mesire Alanı’nında gerçekleştirilen şölene Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Karamürsel..

13. Geleneksel Pita Teferiç Şenlikleri Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği 13. Geleneksel Pita Teferiç Şenlikleri’ne katıldı.

Sünni Baba Mesire Alanı’nında gerçekleştirilen şölene Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Kahraman ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel de katıldı. Şölen alanını gezen ve etkinlikleri yakından takip eden Başkan Karaosmanoğlu, şenlik sonrası yaptığı açıklamada 1071 Malazgirt Zaferinin önemine değinip, bin yıllık vatan toprağı Anadolu’nun güçlü tutulmasının önemine vurgu yaparak, “Türkiye, dev bir medeniyetin ve tarih birikiminin emanetçisidir. Anadolu bir kaledir. Kocaeli de bu eşsiz bir medeniyetin önemli kentlerinden birisidir. Anadolu’nun ve kentimizin her daim ayakta kalması için çalışacağız. Bu kale asla yıkılmayacaktır. Aksi halde gönül coğrafyamız başta olmak üzere Balkanlar’dan eser kalmaz” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL