Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
13. Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı | Kocaelide Bugün

13. Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı

13. Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı 5 Ekim’de yapılacak Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan “Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı” 5 Ekim 2021 Salı günü düzenlenecek. “İklim Değişimi, Doğal Afetler – Sigorta ve..

13. Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı

13. Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı 5 Ekim’de yapılacak

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan “Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı” 5 Ekim 2021 Salı günü düzenlenecek. “İklim Değişimi, Doğal Afetler – Sigorta ve Reasürans Dünyasında YeniRisk Yaklaşımı” başlıklı online konferansa ulusal ve uluslararası alanda tecrübeli birbirinden değerli isimler katılım sağlayacak.

Türkiye Sigorta Tatbikatçıları Derneği (STD) tarafından düzenlenen, IUC’nin organizasyon sponsoru ve SigortacıGazetesi’nin basın sponsoru olduğu Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı’nın bu yıl 13.’sü düzenleniyor. 5 Ekim 2021 Salı tarihli, iki ayrı oturumdan oluşan ve alanında uzman birbirinden değerli isimlerin yer alacağı konferans koronavirüs tedbirleri sebebiyle bu yıl da webinar olarak gerçekleştirilecek.

STD Başkanı Fahri Altıngöz’ün açılış konuşması ile saat 11.00’de başlayacak olan konferans, Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği Başkanı Atilla Benli ve Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Yardımcısı Mete Güler’in konuşmaları ile devam edecek.

UNDERWRITING VE RİSK YÖNETİMİ MASAYA YATIRILIYOR

IUC Group CEO’su Menekşe Uçaroğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenecek olan “Underwriting/Fiyatlandırma ve Modelleme” başlıklı 12.15’te başlayacak olan ilk oturumda; Ernst Rauch (Munich Re), Maruice Williams (Willis), Nicolas Gregory (Swiss Re), Prof. Dr. Sinan Akkar (Türk Re), Tom Johansmeyer (Verisk) ve Marie-Laure Fandeur (Scor) konuşmacı olarak katılım sağlayacak.

İlk panelin ardından anahtar söz alacak olan Tim Hardy (AIDA), ikinci panelin açılış konuşmasını yapacak. Xprimm’den Daniela Ghetu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Hasar/Risk Yönetimi” başlıklı, konferansın 2. ve son oturumunda ise Cem Öztürk (MRC), Nicoleta Radu (Paid), Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu (İTÜ), Selim Uçer (Doktar), Serpil Günal (TARSİM) ve Ted Gregory (Verisk) konuşmacı olarak oturuma katılım gösterecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL