Güncel

15 Temmuz Kahramanları Gebze’de

15 Temmuz Kahramanları hain kalkışma gecesi yaşadıklarını 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında Gebzeliler ile paylaştı. Programın başında kısa bir selamlamam konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “zor bir..

15 Temmuz Kahramanları Gebze’de

15 Temmuz Kahramanları hain kalkışma gecesi yaşadıklarını 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında Gebzeliler ile paylaştı. Programın başında kısa bir selamlamam konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “zor bir coğrafyada yaşıyoruz, her zaman üzerimize oyunlar oynamak isteyecekler. Her zaman bir ve beraber olmalıyız” dedi

15 Temmuz Kahramanları hain kalkışma gecesi yaşadıklarını 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında Gebzelilerle paylaştı. Programın başında kısa bir selamlamam konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “zor bir coğrafyada yaşıyoruz, her zaman üzerimize oyunlar oynamak isteyecekler. Her zaman bir ve beraber olmalıyız” dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Gebze Belediyesi’nin katkı sunduğu 15 Temmuz kahramanlarının o gece yaşadıklarını paylaştığı “Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar” programına Gebze İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Programın başında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasının başında tüm Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diledi. Başkan Köşker, “Bugün burada 15 Temmuz gecesinin kahramanlarının birkaçı aramızda. O gece yaşadıklarını, o duygularını bizler ile paylaşacaklar. 15 Temmuzdan sonra bizler de ismini 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı olarak değiştirdiğimiz kent meydanımızda sabahlara kadar nöbetlerimizi tuttuk. Cumhurbaşkanımızın çağrısının ardından meydanlara akın eden herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Gelişen ve büyüyen bir Türkiye istenmiyor. Bugün de üzerimize oynanan oyunları görüyorsunuz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz binlerce yıldır üzerimize oyunlar oynanmış bundan sonrada oynanmaya devam edecek. Bu yüzden bir olmalı, diri olmalıyız” dedi.

O GECEYİ ANLATTILAR

Moderatörlüğünü İsmail Hakkı’nın gerçekleştirdiği “Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar” programında 15 Temmuz Kahramanları o geceyi o günkü heyecanla Gebzelilerle paylaştılar. Her birinin farklı bir kahramanlık hikayesini paylaştığı programın sonunda protokol üyeleri tarafından 15 Temmuz Kahramanlarına Türk Bayrağı hediye edildi. Program protokol üyeleri ve 15 Temmuz Kahramanlarının birlikte çekildiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL