15 Temmuz’da vatandaşa ücretsiz çorba

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde genelde tüm şehitlerimizi ve özelde 251 demokrasi şehidimizi görkemli bir etkinlikle anmaya hazırlanıyor.  Anma töreni etkinlikleri boyunca Antikkapı tarafından..

15 Temmuz’da vatandaşa ücretsiz çorba

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde genelde tüm şehitlerimizi ve özelde 251 demokrasi şehidimizi görkemli bir etkinlikle anmaya hazırlanıyor.  Anma töreni etkinlikleri boyunca Antikkapı tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak çorba, simit, açma, üçgen peynir ve çay ikramı yapılacak.

10 BİN KİŞİLİK

15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’de başlayıp 16 Temmuz Pazartesi sabahı 07.00’ye kadar devam edecek etkinlikte İzmit Milli İrade Meydanı’nda(Perşembe Pazarı), dev bir sahne kurulacak. Sahnede gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinlikler sırasında Kocaeli’nin dört bir yanından gelecek olan vatandaşlar için 10 bin kişilik erzak dağıtılacak. Bu kapsamda, Antikkapı tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak çorba, simit, açma, üçgen peynir ve çay ikramı yapılacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL