175. Kuruluş Yıldönümü

Bayrağı devralıp daha yükseğe taşıma azminde olanlar adına.. Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 175. Yıldönümü münasebetiyle saat 10:00’da İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu tarafından Kültür Tepesindeki Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Polis..

175. Kuruluş Yıldönümü

Bayrağı devralıp daha yükseğe taşıma azminde olanlar adına..

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 175. Yıldönümü münasebetiyle saat 10:00’da İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu tarafından Kültür Tepesindeki Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Polis Şehitlik Defterini  imzalayan Tipioğlu basın mensupları ve personele yazdıklarını okundu.

Daha sonra  Bağçeşme’de bulunan Polis Şehitliği ziyaret edilerek aziz şehitlerimize dua okundu.

 Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun şehitlik defterine yazdığı metin:

 

“O kadar dolu ki toprağın şanla,
Bir değil, sanki bin vatan gibisin.
Yüce dağlarına çöken dumanla
Göklerde yazılı destan gibisin…”

 

Aziz Şehitlerimiz;

 Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümünde vatan, millet ve bayrak uğruna canınızı, kanınızı verip adlarınızı gönüllerimize ve Milletimizin hafızasına işleyen siz yiğitlerimize; rahmet, minnet ve şükranlarımızı iletmek üzere huzurunuzdayız.

Emniyet Teşkilatımız, uğruna canlarınızı feda ettiğiniz kutsal emanetiniz olan ay yıldızlı al bayrağımızı ilelebet dalgalandıracaktır. Sizin kahramanlıklarınız nesilden nesile aktarılacak ve yeni kuşaklara vatan sevgisi konusunda ilham kaynağı olacaktır.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun, ikinci asrına çeyrek kala huzurunuza, emanetinizi gururla taşıdığımızı söylemeye geldik.

Yine gururla ifade ediyorum ki; bütün dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de milletçe mücadele ettiğimiz salgın sırasında, Emniyet Teşkilatımız üzerine düşen görevleri canla, başla yerine getirmiş ve getirmeye devam etmektedir. Asli görevi olan huzur ve güvenliği sağlamanın yanında, Milletimizin sağlığını korumak için, mücadelenin en ön saflarında yerini almıştır.

 

Bayrağı devralıp daha yükseğe taşıma azminde olanlar adına;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyor, sizleri rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Ruhunuz şad olsun!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL