18 Mart’ın Yıl Dönümünde Gebze Şehitliğinde tören

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde Gebze Şehitliğinde çelenk sunma programı yapıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş,..

18 Mart’ın Yıl Dönümünde Gebze Şehitliğinde tören
18 Mart Çanakkale Zaferimizin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde Gebze Şehitliğinde çelenk sunma programı yapıldı.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, ilçe protokol üyeleri, şehitlerimizin değerli aileleri, gazilerimiz ve Gebzeli vatandaşlar katıldı.
Çelenk sunma töreninde konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler:“Şehitlerimiz mübarek kanları ile suladığı kutsal vatan toprağını ve şanlı al bayrağımızı bizlere emanet ettiler, vatanımızın namusunu, milletimizin şerefini korumak için canlarını feda ettiler.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletin huzuru, güvenliği için yapmış oldukları fedakarlıklar unutulmayacak, daima minnet ve şükranla yad edilecektir. Bugün buraya dua etmeye, millet olarak minnet ve şükranlarımızı sunmaya Yüce Türk Milletinin bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan ölüme giden kahramanlarımıza olan borcumuzu ifade etmeye geldik.
18 Mart Şehitler Gününde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere, Türk ulusunun huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, yakınlarına ve Yüce Milletimize baş sağlığı, değerli gazilerimize de esenlikler diliyor, şükranlarımı sunuyorum. “dedi.
Daha sonra program şehit aileleri ile birlikte şehitlikte karanfil sunumu ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL