“19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun”

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyeleri Lütfi Bodur ve Erdoğan Göçer, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık..

“19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun”

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyeleri Lütfi Bodur ve Erdoğan Göçer, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, “kentimizin çatı örgütü olarak sizin şahsınızda tüm gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı iletmeye geldik. Vatan için, bayrağımız için canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet, yaşama tutunmaya devam eden gazilerimize de sağlıklı günler diliyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmesini
isterim. 19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun” diyerek görüşlerini aktardı.

Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Recep Sağlık ise İzmit Kent Konseyinin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile kendilerine  yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Buluşmanın sonunda İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Muharip Gaziler Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık’a İKK flamasını ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kendilerini için hazırlatmış olduğu armağanları takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL