Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral..

19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.
İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar açılış konuşması gerçekleştirdi.
Kocaeli Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin Artvin yöresi folklor gösterisinin ardından İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin “Işığında Yürüyoruz” adlı gösterisi büyük beğeni topladı.
Programın ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri öğrencilerle günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL