Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"19 Mayıs emperyalizme başkaldırıdır" | Kocaelide Bugün

“19 Mayıs emperyalizme başkaldırıdır”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 19 mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Partinin ve Mehmet Aras’..

“19 Mayıs emperyalizme başkaldırıdır”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 19 mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Partinin ve Mehmet Aras’ ın sosyal medya hesaplarından Atatürk fotoğrafları ile paylaşılan mesajda, Atatürk’ ün küresel emperyalizme karşı verdiği mücadeleye vurgu yapıldı.

Aras’ ın mesajı şu şekilde;

19 mayıs 1919, temsil ettiği büyük manadan ötürü asla unutulmayacaktır. 19 mayıs Türk milletinin, küresel emperyalizme başkaldırısıdır.

19 mayıs 1919’ da Samsun’ a çıkarak bu büyük mücadeleyi başlatan, gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Bu millet ırkçı emperyalizme karşı verdikleri mücadeleyi asla unutmayacaktır.

Milletimizin geleceği olan gençlere düşen, 19 mayıs ruhuna sahip çıkarak. Ülkemizi her alanda lider ülke yapmak için çalışmaktır.

Türk milleti ve Kocaeli halkının bayramını kutlarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL