Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
19 Mayıs ruhu doyasıya yaşandı | Kocaelide Bugün

19 Mayıs ruhu doyasıya yaşandı

İzmit Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu sokaklara taşıdı İzmit Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bayrama özel hazırlanan 19 Mayıs Tırı ve onlarca araçla kent sokaklarına taşıdı. Kentin..

19 Mayıs ruhu doyasıya yaşandı

İzmit Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu sokaklara taşıdı

İzmit Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bayrama özel hazırlanan 19 Mayıs Tırı ve onlarca araçla kent sokaklarına taşıdı. Kentin dört bir yanına dağılan ekiplere evlerinin camlarından eşlik eden İzmitliler, 19 Mayıs ruhunu marşlar söyleyerek doyasıya yaşadı.

 

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini, kentin dört bir yanında vatandaşlarla birlikte kutladı. Dün kırsal mahallelerde düzenlediği etkinliklerle 19 Mayıs Bayramı etkinliklerini başlatan İzmit Belediyesi, bugün de kent merkezi ve tüm mahallelerde gerçekleştirdiği etkinliklerle sokağa çıkma yasağında İzmit sokaklarında19 Mayıs ruhunu doyasıya yaşattı. 19 Mayıs’a özel olarak hazırlanan tır ve bayraklarla süslenen araçlar, İzmit sokaklarını adeta bayram yerine çevirdi.

 

Merkez Bankasından Başladı

19 Mayıs için özel olarak hazırlanan tır ve bayraklarla süslenen İzmit Belediyesi araçları, Merkez Bankası önünden kortej oluşturarak yola çıktı. 19 Mayıs Tırı üzerinden 41 Bandonun şarkılarıyla eşlik ettiği kortej, kent sokaklarına 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu doyasıya yaşattı. Ardından araçlarla kentin dört bir yanına dağıtılan İzmit Belediyesi ekipleri, pencere ve balkonlardan eşlik eden vatandaşların katılımıyla marşlar ve şarkılar söyleyerek bayram havası yaşattılar.

 

Sokağa Çıkma Yasağında 19 Mayıs Coşkusu

Belediyenin Türk Bayrakları ve Atatürk fotoğrafları ile süslediği araçlar İzmit sokaklarında marşlar eşliğinde gün boyu dolaştı. Mahalle sakinleri, İzmit Belediyesinin etkinliği ile sokağa çıkma yasağında 19 Mayıs ruhunu evlerinde doyasıya yaşadı. Belediye ekipleri, balkonlarından, camlarından, evlerinin önünden kendilerini selamlayan İzmitlilere Türk bayrakları dağıttı. Vatandaşların da eşlik ettiği bayram etkinlikleri, salgın döneminde İzmit halkına da moral oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL