19 Mayıs ruhu İzmit sokaklarında

19 Mayıs Gençlik Yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı  İzmit Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Gençlik Yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal..

19 Mayıs ruhu İzmit sokaklarında

19 Mayıs Gençlik Yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı

 İzmit Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Gençlik Yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü ortaklığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İzmit’te doyasıya kutlandı.  İzmit Belediye Meydanı’nda başlayan kültürel ve sportif aktiviteler gün boyunca bayramın tadını çıkaran binlerce vatandaş ve motosiklet korteji akşama doğru Gençlik Yürüyüşüne katılarak, İzmit Belediye Bandosu eşliğiyle Fuar Alanı Güneş Sahne’ye yürüdü.

19 MAYIS RUHU İZMİT SOKAKLARINDA

Marşlar ve şarkılar eşliğinde İzmit Belediye Meydan’ından Fuar Alanına yürüyen binlerce vatandaş 19 Mayıs ruhunu İzmit sokaklarına taşıdı. Büyük bir coşkuyla konser alanına yürüyen vatandaşlar Türkiye’nin sevilen müzik grubu Athena konseri ile coşkuyu ikiye katladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL