“19 Mayıs tarihimizde çok müstesna bir yere sahiptir”

Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle yazılı mesaj yayınladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu..

“19 Mayıs tarihimizde çok müstesna bir yere sahiptir”

Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

GENÇLERİMİZE YÜREKTEN İNANIYORUZ

Bugün milletimiz için çok anlam dolu günlerden birisini daha yaşadıklarını belirten Dilovası belediye Başkanı Hamza Şayir; “Bugün; güçlü ve lider bir Türkiye için atılmış ilk adımın 100. yıl dönümündeyiz. 19 Mayıs 1919 günü tarihimizde çok müstesna bir yere sahiptir. Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan bir avuç inanmış insanın başlattığı bu kutlu yürüyüş neticesinde, büyük fedakârlıklar gösteren aziz  milletimiz, esareti reddedip bağımsızlığını elde etmiştir.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin göstergesidir. Gençlerimizin ecdat yadigarı olan bu aziz vatanımızı en iyi biçimde koruyacaklarına, istiklal ve istikbalimize gerektiğinde canları pahasına sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu itibarla, Cumhuriyetimizi emanet ettiğimiz gençliğin bizden daha iyi ve daha sorumlu yetişmesi, hepimizin üzerine düşen milli bir görevdir.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, değerli gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL