2 ay üst üste birinci oldular

YRP Çayırova Birinciliği Bırakmıyor  Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, haziran ayı il divan toplantısını Derince’de gerçekleştirdi. Derince Kültür Merkezi’nde gerçekleşen il divanda salondaki kalabalık gözlerden kaçmadı. 12 ilçenin üye..

2 ay üst üste birinci oldular

YRP Çayırova Birinciliği Bırakmıyor

 Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, haziran ayı il divan toplantısını Derince’de gerçekleştirdi. Derince Kültür Merkezi’nde gerçekleşen il divanda salondaki kalabalık gözlerden kaçmadı.

12 ilçenin üye sayılarının açıklandığı il divan toplantısında, Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı haziran ayında da birincilik ipini göğüsleyerek 2 ay üst üste birinci oldu.

Haziran ayında da sahayı boş bırakmayan ve Çayırova halkıyla her an her gün birlikte olan Çayırova ilçe teşkilatı, sadece Kocaeli’de değil tüm Türkiye’de üye çalışmalarıyla adından söz ettiriyor diyen Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, haziran ayınında birincisi olmuştur dedi.

İl başkanı Mehmet Aras’ın elinden haziran ayı birincilik plaketi ve tebriğini alan Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, ilçe teşkilatımız, hanım kollarımız ve gençlik kadememizin hummalı çalışmalarıyla bu ayda partimize 278 üye kazandırarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Teşkilatının haziran ayı başarısını ilçe teşkilatında tebrik eden Yıldız, hanım kolları, gençlik kolları ve ilçe başkan yardımcısı Yavuz Arslan’a üye çalışmalarında ki özverili çalışmalarından ötürü plaket takdiminde bulundu.

Her ay üye çalışmalarına en fazla katkıda bulunan ilçe yönetim kurulu üyelerine ödül verileceğini belirten ilçe başkanı Adem Yıldız, yönetimimiz iddialı, Çayırova iddialı biz, Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı olarak, ilk yerel seçimlerde Çayırova Belediyesi’ni kazanarak milli görüş belediyeciliğini Çayırova halkına yaşatacağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL