2. kez Türkiye şampiyonu oldular

Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü yine Türkiye şampiyonu Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, Aerobik Cimnastik CimnastLİG 1. Lig’de geçtiğimiz yıl kaldırdığı şampiyonluk kupasını gururla taşımaya devam ediyor. Kulüp,  düzenlenen son müsabakalarda elde..

2. kez Türkiye şampiyonu oldular

Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü yine Türkiye şampiyonu

Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, Aerobik Cimnastik CimnastLİG 1. Lig’de geçtiğimiz yıl kaldırdığı şampiyonluk kupasını gururla taşımaya devam ediyor. Kulüp,  düzenlenen son müsabakalarda elde ettiği başarı ile 2. kez Türkiye şampiyonu oldu

 

Aerobik Jimnastik CimnastLİG Müsabakaları İstanbul Sancaktepe TCF Spor Salonu’nda  gerçekleştirildi. 40 kulüp ile 200 sporcunun katılım gösterdiği müsabakalara başarılarıyla dikkat çeken Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü damga vurdu. 2021 yılında düzenlenen müsabakalarda şampiyonluk kupasını kaldıran Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, bir kez daha şampiyonluğu göğüsledi. Kulüp, üst üste ikinci kez şampiyon olarak şehrimizi gururlandırdı.

COŞKUYLA KARŞILADILAR

Müsabakalarda ‘Tek Bayanlar Kategorisi’nde Su İpek Yazıcıoğlu Türkiye ikincisi olurken;  ‘Trio/Grup  Kategorisi’nde Su İpek Yazıcıoğlu, Nil Turabi ile Beyza Ece Özel Türkiye şampiyonu oldu. Aynı kategoride Güneş Şiviloğlu, İpek Çetindağ ile Ayşe Berra Sarıkap da Türkiye 9’uncusu olarak yarışmayı tamamladı. ‘Takım Kategorisi’nde Türkiye şampiyonu olarak kupayı kaldıran ve madalyalarını gururla takan yetenekli sporcular, üst üste gelen ikinci şampiyonluğu coşkuyla karşıladı.

GURUR VERİCİ

Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Antrenörü, Aerobik Cimnastik Teknik Kurul Üyesi ve milli hakem Akın Poyraz, yarışma sonrası sevincini şu sözlerle paylaştı: “Aerobik cimnastikte en üst lig olan 1. Lig’de üst üste 2. kez Türkiye şampiyonu olmak gerçekten gurur verici. Sporcularımız, Kocaeli spor tarihine bir gurur daha ekledi. Aerobik cimnastikte lider il olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, Kocaeli’nin çocukları. Sporcularımızı dünya ve Avrupa şampiyonalarında milli takım sporcusu olarak izlemek de nasip olur inşallah.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine devam eden Poyraz, “Ayrıca bize böyle bir tesiste yarışma yapma imkanı sağlayan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Dünya Cimnastik Federasyonu As Başkanı sayın Suat Çelen’e, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkan Vekili sayın İsmail Göktekin’e, Türkiye Cimnastik Federasyonu As Başkanı sayın Derviş Çatalbaş’a, Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Teknik Kurul Başkanı sayın Bahadır Uygur’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL