Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
2021 Yılının bütçesini nereye harcadı? | Kocaelide Bugün

2021 Yılının bütçesini nereye harcadı?

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası Belediyesi 2021 Yılının bütçesini nereye harcadı? sorusunun cevabını açıkladı Türkiye’de Doğrudan Temin Yüzde 10, Dilovası’nda Yüzde 35 İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı..

2021 Yılının bütçesini nereye harcadı?

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası Belediyesi 2021 Yılının bütçesini nereye harcadı? sorusunun cevabını açıkladı

Türkiye’de Doğrudan Temin Yüzde 10, Dilovası’nda Yüzde 35

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ”2021 Yılının bütçesi edindiğimiz bilgilere göre; 87 milyon 500 bin TL’sı 2021 yılının bütçesi oluşmuş. Gelir 85 milyon, harcanan 81 milyon 500 TL’sı. Yani Dilovası Belediyesi 81 milyon 500 TL’sı harcama yapmış. Yalnız Dilovası’nda çok ilginç şeyler var. Türkiye’de belediyelerin ihaleler değilde doğrudan temin sadece yüzde 10’dur. 81 milyon bütçenin 8 milyonunu sadece doğrudan temin yapabilirler. Fakat Dilovası’nın hesapladığımıza göre yüzde 35 civarında doğrudan temini var. Nasıl oluyor yüzde 35 doğrudan temin.

Doğrudan Temin İle 1 Milyon 600 Bin Tl Fatura Kesilmiş

Dilovası Belediyesine iğne bile satılıyorsa bundan haberimiz var. Real olarak sundukları hizmete fatura kesenlerin yanında bizim ilginç bulduğumuz bazı firmalar var. Lisa organizasyon diye bir firma var. 1 milyon 600 bin TL fatura kesmiş. Kim bu adam? Doğrudan temin ile fatura kesmiş

Kumanya İhalesine Çıkan Dilovası Belediyesi Doğrudan Teminlede Kumanya Almış

Şirin bey gıda diye bir firma var 2 milyonun üzerinden kumanya faturası kesmiş. Ya bu kumanyaların ihalesi verilmedi mi? Yapıldı. Peki bu doğrudan temin ile kumanya neden oluyor? Fabrikalar vatandaşlara dağıtılsın diye Dilovası Belediyesine kumanya verdi ayrıca Dilovası Belediyesi kumanya ihalesi de yaptı birde ayrıca  ekstradan doğrudan temin ile kumanya almış. Kimi kandırıyorsunuz. Muhalefet bunu görmeyecek mi? Şimdi diğer bir konu.

Hamza Şayir Canlı Yayına 500 Bin Tl Vermiş

Adam canı sıkıldıkça canlı yayın yapmış. Yani Hamza Şayir canı sıkıldıkça canlı yayın yapmış. Er ajans diye bir firmaya 31 bin, 52 bin, 39 bin, 45 bin TL gibi rakamlar ile faturalar kesmiş. Dosya numarasını da verebilirim. Toplamda 500 bin TL’ye yakın canlı yayın programı yapmış. Birde adamın canı sıkıldıkça başka bir şey daha yapıyor Bunu da atlamayalım. Anket yapıyor. Canı sıkıldıkça anket yaptırmış bir sürü para ödemiş.

Hamza Şayir’in Tek Bir Hizmeti Yok!

3 yıl boyunca bir belediye başkanı Ercan Dalkılıç Belediye binasını yaptırmış. Musa Kahraman bir çeşme yaptırmış. Halit Yaşar yol yaptırmış, kuyu yaptırmış. Allah razı olsun adamlar en azından bir şey yapmış. Bana bir tane Hamza Şayir’in yaptığı bakın kendi yaptığı yani Dilovası Belediyesinin yaptığı. Bakanlıklardan bahsetmiyorum. Bir tane projesi var mı? Şimdi 3 yıl bitmiş mevcut başkan Hamza Şayir’in tek bir hizmeti yok. Anket yapmana gerek yok istemiyorlar sizi.

 ”Dilovası Belediyesini Soyguna Çevirenlere El Koymaları Lazım”  

Kültür müdürlüğü ne iş yapar? Kültür müdürlüğünün harcadığı para ne kadar biliyor musunuz? 7 milyon TL. İlginç olan şey ihalesiz olarak, Kültür Müdürlüğünün yaptığı bütün harcamaların tamamı doğrudan temin. Eğer bu bilgilerin aksini söylerlerse çıksınlar bir açıklama yapsınlar. Ama tüm harcamaların dosya numarasına kadar elimizde mevcut. 7 milyon TL’yi doğrudan temin yapılıyorsa şuan birileri suç duyurusunda bulunup müfettişlerin gelmesini sağlamalılar. Acilen Dilovası Belediyesini soyguna çevirenlere el koymaları lazım.

 ”40’a Yakın Gazete İle Dilovası Belediyesinin Anlaşması Var”  

Yaklaşık 40’a yakın gazete ile Dilovası Belediyesinin anlaşması var. Hepsi sözleşme üzerinden fatura kesiyor. Yalnız Dilovası’nda iki, üç arkadaşımız var. Bunları farklı görüyorum çünkü Dilovası’nın evlatları bunlar. Bizlerinde haberini yapan arkadaşlar. Ama bunların dışında Dilovası’nda 40 tane firma var. Bunlarla neden sözleşme yapıyorsun. 100 bin TL’nin üzerinde geçen bir bütçeden bahsediyorum. Bizim paramıza düşman mısın?’’ ifadelerinde bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL