Köşker Çalışmaları Anlattı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda; Gebze’ye kazandırılan ve kazandırılacak olan proje ve hizmetlere ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. oplantının açılışında..

Köşker  Çalışmaları Anlattı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda; Gebze’ye kazandırılan ve kazandırılacak olan proje ve hizmetlere ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

oplantının açılışında selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Mahalle koordinasyon toplantılarından bizlere gelen talepleri bizler de belediyemize iletiyoruz. Bugün gerçekten işler ve projeler hızla çözüme kavuşuyor. Belediye olsun, hükümet olsun işlerin en hızlı şekilde çözülmesi noktasında bizlere çok yardımcı oluyor” dedi. İlçe Başkanı Ayar konuşmasının sonunda, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hassaten tüm dava arkadaşlarıma katkılarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” sözleriyle sunumuna başladı.  Gebze’ye kazandırılan projeleri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini dile getiren Başkan Köşker, “Gebzelilerin ve pazarcı esnafımızın en büyük şikayetlerinden biri sokaklarda açılmak zorunda kalınan pazarlardı. Bunun için modern kente uygun kapalı Pazar yerleri inşa ediyoruz.

Mevlana Kapalı Pazar Yeri Cuma pazarının taşınacak ve Gebze’yi büyük ölçüde rahatlatacak. Devam eden projelerimizin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde başlanacak olan Kirazpınar, Ulus ve İstasyon Kapalı Pazar Yeri projelerimizde hazır. Bu projeler hayata geçtiğinde Gebze’de sokaklarda artık pazar kurulmayacak” dedi.

Gebze’yi ve ilçenin denize açılan kapısı konumundaki Eskihisar’ı bir cazibe merkezi haline getirecek olan ve en büyük projelerin başında gelen Macera ve Aksiypn Parkı’nın 23 Nisan’da hizmete açılacağı müjdesini yineleyen Başkan Köşker, “23 Nisanda resmi olamamak kaydı ile çocuklarımızın faydalanmaları güzel bir gün geçirmeleri için açacağız.

Gaziler Dağında Atlı Binicilik Kulübümüzde bu güne kadar 12 bin öğrencimize ücretsiz binicilik eğitimi verildi. Ovacık’ta da bir manej alanı daha yapıyoruz. Açık ve kapalı manej alalında oluşacak bu alan İstanbul’dan binicilik sporu ile ilgilenen insanları buraya çekecek. Amacımız Gebze’yi binicilik ve sportif faaliyetler noktasında bölgenin üssü haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

2023’TE METRO GELİYOR

Başkan Köşker, “Gebze’de trafiğin çözümü için tramvay projesi vardı fakat Gebze’deki kot farkları ve eski yerleşim yerlerinde sokakların dar oluşu sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin aldığı çok önemli bir kararla metro projesi geldi. İlk ihalesi yapılan metro projesinin ikinci ihalesi gerçekleşecek ve 2023’te inşallah hazır olacak. 2023’ten sonra metronun gelmesi ile trafikteki yük ciddi bir şekilde azalmış olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL