Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
23 Nisan Egemenlik Kupası Turnuvasında madalyalar verildi | Kocaelide Bugün

23 Nisan Egemenlik Kupası Turnuvasında madalyalar verildi

Darıca Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği turnuvada dereceye giren öğrencilere törenle madalyaları verildi. Futbol, voleybol, basketbol, atletizm, yüzme, badminton ve kort..

23 Nisan Egemenlik Kupası Turnuvasında madalyalar verildi

Darıca Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği turnuvada dereceye giren öğrencilere törenle madalyaları verildi.

Futbol, voleybol, basketbol, atletizm, yüzme, badminton ve kort tenisi olmak üzere 7 ayrı branşta yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, programda açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Başkanlık Turnuvası sayesinde çocuklarımızı hem spor sahalarına çektik, hem de eğlenmelerini sağladık. Çocuklarımıza sporun dostluk olduğunu, katıldığı turnuvalarda kaybetseler bile kazanana saygı duymaları gerektiğini öğretmeye çalıştık.’’ diyerek turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

GELECEĞİN SPORCULARI DARICA’DA YETİŞİYOR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ederek, bu tür organizasyonlar sayesinde gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtarılarak spora teşvik edildiğini söyledi. Başkan Karabacak hedeflerinin ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söylerken, “Darıca Belediyesi olarak spora ve gençlere her türlü katkıyı sunma gayreti içindeyiz.

Turnuvada ödül kazanan sporculara ve takımlara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL