25 Farklı Noktada tuzlama çalışması

İzmit Belediyesi gece boyunca tuzlama çalışması yaptı   İzmit Belediyesi karla mücadele ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi adına tüm gece tuzlama ve kar temizleme çalışması gerçekleştirdi İzmit’te dün akşam saatlerinde..

25 Farklı Noktada tuzlama çalışması

İzmit Belediyesi gece boyunca tuzlama çalışması yaptı

 

İzmit Belediyesi karla mücadele ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi adına tüm gece tuzlama ve kar temizleme çalışması gerçekleştirdi

İzmit’te dün akşam saatlerinde başlayan ve özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle İzmit Belediyesi karla mücadele ekibi harekete geçti. Kar yağışı nedeniyle vatandaşların günlük hayatlarının olumsuz etkilenmemesi adına İzmit Belediyesi kar timi, 25 farklı noktada tuzlama ve kar temizleme çalışması yaptı.

25 FARKLI NOKTADA

Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı 7/24 teyakkuzda olan İzmit Belediyesi kar timi, dün gece kar yağışının etkisini gösterdiği Yaasıbağ, Nebihoca, Çubuklubala, Karadenizliler ve Tavşantepe Mahallesi’nde tuzlama ve kar temizleme çalışması gerçekleştirdi. 25 farklı noktada buzlanmayı önlemek adına titizlikle çalışan ekipler, 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL