Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
'25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü'dür' | Kocaelide Bugün

’25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü’dür’

Mor Dayanışma’dan kadınların yasal haklarının konuşulacağı ve ayrıca “Kadın” isimli tiyatral gösterinin  izlenebileceği  buluşma.  25 Kasım’a giderken kadınlara yönelik şiddetin, tacizin, tecavüzün daha da arttığı bugünlerde, Mor Dayanışma kadınların yasal..

’25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü’dür’
Mor Dayanışma’dan kadınların yasal haklarının konuşulacağı ve ayrıca “Kadın” isimli tiyatral gösterinin  izlenebileceği  buluşma. 
25 Kasım’a giderken kadınlara yönelik şiddetin, tacizin, tecavüzün daha da arttığı bugünlerde, Mor Dayanışma kadınların yasal haklarını konuşacağı ve ayrıca “Kadın” isimli tiyatral gösteriyi izleyebileceği bir buluşma ile Çayırova’da kadınlarla yan yana olacak.
25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü’dür. Kadınlar her gün türlü şiddet çeşitlerine maruz kalmakta ve her gün onlarca kadın katledilmektedir. Yoga, erbane, bilinç yükseltme, tarihten kadın portreleri, dans, kitap, sinema gibi bir çok atölye çalışmalarını mahallelerde yürüten Mor Dayanışma, 24 Kasım pazar günü saat 15:00 de Çayırova/Erişler de yapacağı bu etkinliğe kadınların katılımını bekliyor.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL