Genel Güncel Manşetler Yaşam

2500 Fidan Dağıtıldı

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, hava muhalefetinden dolayı ertelenen Orman Haftası etkinliğini Anıtpark’ta gerçekleştirdi. Etkinlikte vatandaşlara toplam 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, hava muhalefetinden dolayı ertelenen..

2500 Fidan Dağıtıldı

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, hava muhalefetinden dolayı ertelenen Orman Haftası etkinliğini Anıtpark’ta gerçekleştirdi. Etkinlikte vatandaşlara toplam 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı.

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, hava muhalefetinden dolayı ertelenen Orman Haftası etkinliğini Anıtpark’ta gerçekleştirdi. Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu ve müdürlük personeli ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Etkinlik sırasında protokol üyeleri, toplam 2 bin 500 fidanı halka dağıttılar.

‘ORMANLARIMIZA DİKKAT ETMELİYİZ’

Halkın yoğun ilgi gösterdiği fidan dağıtımı programında protokol üyeleri, fidanları verirken ağacın ve ormanın önemine dikkat çekti. Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, etkinlik sırasında yapmış olduğu açıklamada, “Geçtiğimiz hafta yapamadığımız bu etkinliği bugün gerçekleştiriyoruz. Halkımıza toplam 2 bin 500 adet karaçam, defne, süs eriği, fıstık çamı ve yaban mersini fidanlarını veriyoruz. Halkımızın da ilgisi oldukça yoğun. Ben hem ilçe protokolüne hem de vatandaşlarımıza, gösterilen ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum. Ormanlarımıza ve yeşil örtüye her zaman dikkat etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL