Güncel Manşetler

28 bin bebeğe hoş geldin hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dünyaya yeni gözlerini açan bebekleri hediyeyle karşılıyor. Her yıl Kocaeli’de doğan binlerce bebeğe Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında hediye veriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan Hoş..

28 bin bebeğe hoş geldin hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dünyaya yeni gözlerini açan bebekleri hediyeyle karşılıyor. Her yıl Kocaeli’de doğan binlerce bebeğe Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında hediye veriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan Hoş Geldin Bebek uygulaması bu yıl da devam edecek. Annelere Süt Yardımı ile bebeklerin sağlığını ve gelişimini daha anne karnındayken güven altına alan Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği proje ile yeni doğan çocuklara ‘’Hoşgeldin Bebek’’ diyor.

BEBEK PAKETİ

Kocaeli’nde yeni doğan her bebeği kapsayan anlamlı kampanya ile bebeklerin evlerine Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ağzından mektubun da yer aldığı hediye kutusu ulaştırılıyor. Yeni doğum yapan annelere yönelik olan uyguma ile proje kapsamında bebek için faydalı olan bir paket anneye hediye ediliyor. Proje ile 2018 yılı içerisinde 28 bin adet Hoş Geldin Bebek paketi dağıtılacak.  .

11 EYLÜL’DE İHALE

Projenin 2018’de de devam etmesi için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenleyecek. 11 Eylül’de gerçekleştirilecek olan ihale oturumu saat 14.30’da yapılacak. Hoş Geldin Bebek paketinin içinde ateş ölçer, gelişim takvimi, kitapçık ve çanta yer alacak. Bu güne kadar toplam 148 bin 871 adet Hoş Geldin Bebek paketi dağıtıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL