Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
3 bin 722 Polis ve Jandarma Kocaeli genelinde seçim güvenliğini sağlıyor. | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset

3 bin 722 Polis ve Jandarma Kocaeli genelinde seçim güvenliğini sağlıyor.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: ““Kocaeli genelinde 1 milyon 336 bin seçmen  9100 sandıkta oyunu kullanıyor. Şu ana kadar Kocaeli genelinde intikal eden önemli bir olayımız..

3 bin 722 Polis ve Jandarma Kocaeli genelinde seçim güvenliğini sağlıyor.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: ““Kocaeli genelinde 1 milyon 336 bin seçmen  9100 sandıkta oyunu kullanıyor. Şu ana kadar Kocaeli genelinde intikal eden önemli bir olayımız olmamıştır. Bilindiği üzere oy kabinine cep telefonuyla girmek yasak, bunu bilerek cep telefonuyla girip, çeken ve paylaşanlar yasağı ihlal etmiş oluyor. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını özellikle kendilerinden talep ediyoruz. Temennimiz herhangi bir olumsuzluğun yaşanmamasıdır. 3 bin 722 Polis ve Jandarma da Kocaeli genelinde seçim güvenliğini sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Temennimiz huzur içerisinde seçimin tamamlanması ve halkın iradesinin  sandığa yansımasıdır.” diyen Vali, seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL