Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
3. İzci Olimpiyatları yapıldı | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel İzmit Manşetler Spor

3. İzci Olimpiyatları yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği tarafından organize edilen 3. İzci Olimpiyatları ilimizde düzenlendi. Sekapark’a kurulan parkurda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli’deki izcilik kulüplerinden 55 oba ve..

3. İzci Olimpiyatları yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği tarafından organize edilen 3. İzci Olimpiyatları ilimizde düzenlendi. Sekapark’a kurulan parkurda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli’deki izcilik kulüplerinden 55 oba ve 350 izci katıldı.

OBA VE EKİPLER CENTİLMENCE YARIŞTI

Etkinliğe Kağıtspor Kulübü İzcilerinin yanı sıra Kartepe İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü, Gölcük Belediye Spor Kulübü, İzmit Belediye Spor Kulübü,  Yarımca İzcilik Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü, Bizim Kuşak İzcilik Kültür Gençlik ve Spor Kulübü, Güzergah İzcilik Kulübü ve Saraybahçe Gençlik ve Spor Kulübü izcileri de katılım sağladı. Obalar ve ekipler kategorilerinde; Yapboz, Labirent, Top Taşıma, Denge Tahtası, Bilgeç, Top Atma, Sürünme, Örümcek Ağı, Denge Tahtası, Lastik Geçişi, Adım Merdiveni ve Tırtıl etaplarında centilmence yarıştı. 

VELİLER DE DESTEK VERDİ

Yarışmaya önceden hazırlanan izciler, parkur boyunca kıyasıya mücadele etti. İzcilere alana gelen velileri de alkışlarla destek verdi. Oba ve ekip ruhunu geliştirecek şekilde hazırlanan parkurda aynı zamanda izciler temel bilgi ve becerilerini de geliştirme fırsatı buldu. 3. İzci Olimpiyatlarının sonunda dereceye giren oba ve ekiplere eğitimci izci liderleri ve kulüplerin yöneticileri madalyayla kupalarını takdim etti.

ÖZYILMAZ, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Faaliyet sonunda konuşan Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bahadır Özyılmaz, katılan kulüplerin temsilcilerine ve izcilerine teşekkür ederek, geleneksel hale gelen etkinliğin büyüyerek devam edeceğini belirtti. 3. İzci Olimpiyatlarına katılan izci ve izci liderleri faaliyet sonunda bir araya gelerek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL