300 Yeni Üye Katılımlı İl Divanı

Saadet Kocaeli’den 300 Yeni Üye Katılımlı İl Divanı Saadet Partisi İl Divan Toplantısı bugün İzmit’te bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Genel..

300 Yeni Üye Katılımlı İl Divanı

Saadet Kocaeli’den 300 Yeni Üye Katılımlı İl Divanı

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı bugün İzmit’te bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi Basın Sözcüsü ve GİK Üyesi Birol Aydın,Saadet Partisi Bölge Sorumlusu Nurettin Çelik, Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün  il yöneticileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Geçtiğimiz ay 300 yeni üyeyi temsilen programda 100 yeni üyenin rozetleri takıldı.

Biz Milli Görüşcüyüz diyenlerin yaşattığı tablo ortada

İl Başkanı Zafer Mutlu, “Saadet Partimizin Kocaeli’deki gücünü bu tabloyla ilan etmiş oluyoruz. Saadet Partisi geçmişte siyasette ne kadar etkiliyse bugün de o kadar etkili olmaya devam ettirecek. Çünkü Saadet Partisi her türlü fedakarlığı göze alan insanlar topluluğudur. Bizim bir milli görüş sevdamız var idi. 60 senelik bir yolculuk. İdealimiz kalkınmış bir Türkiye, herkesin inancına uygun yaşayabildiği bir Türkiye, gençlerin geleceğe daha güvenle bakabildiği bir Türkiye. Teknolojide tarımda sanayide gelişmiş dünyanın gelişmiş ekonomileri arasına giren bir Türkiye idealimiz vardı. Biz her fırsatta Erbakan hocamızla bu idealleri yerine getirmek için bu hamleleri yaptık ama ‘biz milli görüşçüyüz’ deyip iktidara gelenler 20 yıldır Türkiye’ye yaşatmış olduğu tablo ortada” dedi.

Cengiz Topel Havalimanı 15 yıldır orada yatıyor

Mutlu: Burada Cengiz Topel Havalimanı var. 15 yıldır oraya yapılan masraf, bir açıyorlar tekrar işlemez hale geliyorlar. 4 yıl öyle kalıyor seçim zamanı açıyorlar. Pandemiden beri Cengiz Topel kullanılamaz halde. Kocaelimizin en büyük problemlerinden biri ulaşım, kentsel dönüşüm hepsi sıkıntılı. En son Cedit Mahallesi’nde 10 yıl uğraştılar milleti evinden barkından ettiler orayı yıktılar ama müteahhit bırak izim de burada Cengiz Topel Havalimanı var. 15 yıldır oraya yapılan masraf, bir açıyorlar tekrar işlemez hale geliyorlar. 4 yıl öyle kalıyor seçim zamanı açıyorlar. Pandemiden beri Cengiz Topel kullanılamaz halde. Kocaelimizin en büyük problemlerinden biri ulaşım, kentsel dönüşüm hepsi sıkıntılı. En son Cedit Mahallesi’nde 10 yıl uğraştılar milleti evinden barkından ettiler orayı yıktılar ama müteahhit bıraktı kaçtı. Zarar ediyoruz diye proje yarım kaldı. Zarar ediyoruz diye proje yarım kaldı.

20 yıl işbaşında kalmış iktidarın yöneticileri 20 yılın ardından sıcak para için tefecilere yalvarmakta.

Saadet Partisi Basın Sözcüsü Birol Aydın, ‘’Müteşebbis ruhuna sahip yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla yeni dünyanın kurulmasına öncülük yapan Türkiye olacak. İyi ki bu mücadelenin öncüsüyüz. İyi ki Saadet Partisi var. Şu ülkeye bakınız bu kadar imkana rağmen ülkenin 20 milyondan fazla insanı yoksul, işsiz hem devleti hem kamu kuruluşları borç batağı içerisinde. Bir ülke düşünün 20 yıl işbaşında kalmış iktidarın yöneticileri 20 yılın ardından sıcak para için tefecilere yalvarmakta. Bir ülke düşünün taşı sıksa suyunu çıkarak gençlerini işsiz ve atıl bırakacak. Borçlanma, yoksul bırakılma, işsiz bırakılma Türkiye’yi yönetenlerin alet olduğu bir parçadır. Saadet Partisi değerlerini kaybetmeden bir zaferin tutkusu içerisinde oldukları için iyi ki Saadet Partililer var. Türkiye’nin önünü açmak Saadet Partisi’nin önünü açmakla olur. Türkiye’nin önünü açmaya vesile olmak bizim en büyük şuurumuzdur. Türkiye Saadet Partisi’nin anlayışını beklemektedir. İnsan, insanın ümididir. Saadet Partisi Türkiye’nin umududur.” Dedi

Programın ardından partiye yeni katılan üyelerin rozetleri takdim edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL