31. Kent Bayramlaşması

Her yıl Kocaeli  Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kent Bayramlaşmasının  31. si gerçekleştirildi. Antikkapı Restaurantta düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli..

31. Kent Bayramlaşması
Her yıl Kocaeli  Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kent Bayramlaşmasının  31. si gerçekleştirildi.
Antikkapı Restaurantta düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz ve İlyas Şeker, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Garnizon Komutanı Kadir Yıldız, İl Emineyt Müdürü Necati Denizci, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP İl Başkanlığına vekaleten Harun Yıldızlı, SP İl Başkanı Nurettin Çelik, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkaları, askeri erkan, STK Temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Mehmet Alipaşa Halk Oyunları ekibinin Üsküp yöresi folklör gösterisi ile başlayan programda Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Kocaeli’de gelenekselleşen bir bayram programında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bayramlar toplumumuz ve milletimiz için önemli ve özel  günlerdir. Bugünler  küskünlüklerin ortadan kalktığı, insanların birbirleriyle daha da yakınlaştığı önemli gönlerdir. Bu vesileyle bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek için anlamına uygun şekilde eda etmek durumundayız. Bugün tüm Kocaeli burada. Farklı siyasi görüşten, farklı mezhepten insanlar burada. Ortak amaç ise bayramı en iyi şekilde kutlamaktır. Kocaeli’de bu bayramlaşmanın gelenekselleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu geleneği 31. kez düzenleyen Kent Konseyine ve katkı sağlayan bütün Kocaelililere teşekkür ediyorum. Bugün ülkemizde hür ve bağımsız olarak yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu özel günde bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL