Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
4 Mevsim Kocaeli'nin ödül töreni yapıldı | Kocaelide Bugün

4 Mevsim Kocaeli’nin ödül töreni yapıldı

Kocaeli’nin doğal, tarihi, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentimizin tanıtılmasını sağlamak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli 9. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının ödül..

4 Mevsim Kocaeli’nin ödül töreni yapıldı
Kocaeli’nin doğal, tarihi, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentimizin tanıtılmasını sağlamak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli 9. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının ödül töreni  gerçekleştirildi.
Törene Vali Hüseyin Aksoy,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Amatör Spor Kulübeleri Federasyon Başkanı Murat Aydin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy,yarışmanın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Vali Hüseyin Aksoy,  beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte yarışmada dereceye giren sanatçıları tebrik ederek, ödüllerini vermelerinin ardından  yarışmada dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL