Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"4 Şubat Dünya Kanser Günü Etkinliği" | Kocaelide Bugün

“4 Şubat Dünya Kanser Günü Etkinliği”

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Hastane Yönetimi ile birlikte Kemoterapi Ünitesi ve Onkoloji..

“4 Şubat Dünya Kanser Günü Etkinliği”

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Hastane Yönetimi ile birlikte Kemoterapi Ünitesi ve Onkoloji Servisinde etkinlik düzenlendi.

Dünya Kanser Günü her yıl 4 Şubat günü kanser ile ilgili farkındalık ve bilinç düzeyinin artmasını sağlamak ve kansere karşı mücadelede önemli bir adım olan doğru bilinen yalnışlardan kurtulmak ve doğruların herkese ulaşmasını hedeflemektir.

Etkinlik sonunda kanser konusunda farkındalık yaratmak, hastalara beslenmenin ve eğitimin önemini vurgulamak amacı ile el broşürleri dağıtıldı,tedaviye uygun ikramlarda bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL