5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı açıldı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 31 Ekim- 3 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen SANTEK 2018 – 5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı açıldı. Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen açılış..

5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı açıldı
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 31 Ekim- 3 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen SANTEK 2018 – 5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı açıldı.
Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen açılış törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Donanma  Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu,Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aygün Altuğ, daire müdürleri, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Sanayiciler, İşadamları, Oda Başkanları ve davetliler katıldı.
Program; TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin konuşmalarıyla devam etti.
Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “ Fuarlarımız üreticiyle tüketiciyi bir araya getiren, son teknolojik ürünlerin paylaşılmasına fırsat  veren organizasyonlardır. Bu anlamda TÜYAP Fuarcılığa teşekkür ediyoruz, önemli bir çalışmayı bu organizasyonla karşımıza çıkardığı için. Bu fuar organizasyonunun gerçekleştirilmesinde katkısı olan kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyen Vali , SANTEK 2018 – 5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarının hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL