“53 bin ziyaretçi 65 bin CV bıraktı”

İşkur Sanal İstihdam fuarları devam ediyor 3.’sü düzenenlenen İŞKUR Sanal İstihdam fuarları hız kesmeden devam ediyor. 26-27 Aralık tarihleri arasında Türkiye genelinde gerçekleştirilen fuara, 81 ilden yaklaşık 53 bin ziyaretçi..

“53 bin ziyaretçi 65 bin CV bıraktı”

İşkur Sanal İstihdam fuarları devam ediyor

3.’sü düzenenlenen İŞKUR Sanal İstihdam fuarları hız kesmeden devam ediyor. 26-27 Aralık tarihleri arasında Türkiye genelinde gerçekleştirilen fuara, 81 ilden yaklaşık 53 bin ziyaretçi katıldı. Ziyaretçiler, kurum ve kuruluşlara 64 bin 880 CV bıraktı. 130’ü aşkın firmanın katılım gösterdiği sanal fuar için açıklamalarda bulunan İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Fuarın her iki tarafa da zaman ve maliyet tasarrufu sağladığını ve özel politika gerektiren grupların hizmete erişimini kolaylaştıran önemli bir adım olduğunun altını çizdi.

İstihdam seferberliği kapsamında İŞKUR’un düzenlediği “İstihdam fuarları” 3.’sü düzenlendi. Sanal Fuar konseptiyle Türkiye genelinde hayata geçirilen “Sanal İstihdam Fuarı” ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Fuara online olarak katılan yaklaşık 52 bin 849 katılımcı fuarda stant açan kurum ve kuruluşlara 64 bin 880 CV bıraktı. Endless Fairs Genel Müdürü Gökmen Özdemir, “Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan ziyaretçiler en çok İlaç sanayi ve Sanayi sektörüne CV bıraktı.  En çok istihdam sağlayan kurum ve kuruluşlardan 132 firma katılım gösterdi.” açıklamalarında bulundu.

383 bin görüntüleme sağladı

Endless Fairs alt yapısı kullanılarak hayata geçirilen Sanal İstihdam Fuarına katılan ziyaretçiler fuarı 383 bin defa görüntüledi. Katılımcılar 7.362 chat etkileşiminde bulundu. Fuara katılan kurumlar iki gün boyunca 9 ayrı seminer gerçekleştirdi. Ziyaretçiler Sanal İstihdam fuarıyla, hem iş bulma fırsatı hem de  sektör temsilcileriyle sanal ortamda bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Ziyaretçilerin yüzde 52’si 25-34 yaş aralığında

İstihdam Fuarına katılan ziyaretçilerin yüzde 52’si 25-34, yüzde 34.4’ü 18-24, yüzde 7’si ise 35-44 yaş aralığında. Ayrıca Sanal İstihdam fuarına katılan ziyaretçilerin yüzde 80’ni mobil cihazlardan yüzde 19.5’i ise bilgisayardan erişim sağladı. Fuarının bir diğer dikkat çeken verisi ise katılımcıların şehir dağılımı. Ziyaretçilerin yüzde 37,3’ü İstanbul, yüzde 17’si Ankara, Yüzde 14’ü ise İzmir’den fuarı görüntüledi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL