Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
6 Bin Balık Daha Salınacak | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

6 Bin Balık Daha Salınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevre bilincinin ve farkındalığının arttırılması ve mevcut balık tür ve çeşitliliğinin zenginleştirilmesi, biyolojik çeşitliliğin korunarak sürdürülebilir kılınması, bölgenin ekonomik gelişmesi, balıkçılığa katkı sağlanması amacıyla Körfez’de balıklandırma projesini hayata..

6 Bin Balık Daha Salınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevre bilincinin ve farkındalığının arttırılması ve mevcut balık tür ve çeşitliliğinin zenginleştirilmesi, biyolojik çeşitliliğin korunarak sürdürülebilir kılınması, bölgenin ekonomik gelişmesi, balıkçılığa katkı sağlanması amacıyla Körfez’de balıklandırma projesini hayata geçirdi. İlki 2017’de gerçekleştirilen projede Körfeze 6 bin kalkan ve levrek bırakılmıştı.  İkinci etabı ise 10 Nisan 2018 Salı saat 10.30 da Karamürsel iskelesinde gerçekleştirilecek. Karamürsel de Körfez’e toplam 6 bin levrek, kalkan ve çupra bırakılacaktır. Balıklandırma projesinin 3. etabı sonbahara doğru Körfez-Derince ilçesi’nde yapılması planlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL