Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Özel Öğrencilerden Yerli Malı Etkinliği | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler

‘7 TAT 7 BÖLGE’ etkinliği şölene dönüştü.

Özel Öğrencilerden Yerli Malı Etkinliği Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu yerli malı haftası etkinliği düzenledi.Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğretmenleri, velileri ve öğrencileriyle birlikte..

‘7 TAT 7 BÖLGE’ etkinliği şölene dönüştü.
Özel Öğrencilerden Yerli Malı Etkinliği
Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu yerli malı haftası etkinliği düzenledi.Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğretmenleri, velileri ve öğrencileriyle birlikte yerli malı haftasını ‘7 TAT 7 BÖLGE’ etkinliği ile şölene çevirdi. Engelli bireylerin eğitim aldığı ve meslek öğrendikleri okulda her bölgenin standı kuruldu. Yöresel kıyafetler, yiyecekler ve kültürel zenginlikler sergilendi. Özel öğrencilerine bilgileri yaşayarak öğretmek isteyen Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, bütün emeklerini sergiledi. Öğrencilerin güler yüzleri ve okulun atölyelerinde yaptıkları ürünler koridorları süsledi.
Öğrenciler Yüzde 30-70 Zihinsel Engelli
Okul Müdürü Dinçer Ekinci yaptığı açıklamada: “Gebze, Çayırova, Darıca çevresinden olan bu öğrenciler, 3. Kademe denilen yüzde 30 ve yüzde 70 arası zihinsel engelli öğrencilerdir. 14-23 yaş aralığında olmak üzere toplam 176 kayıtlı özel öğrencimiz var. Öğrencilerimizin neler başarabileceğini görmek ve onların özgüven kazanmaları için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL