Ekonomi Güncel Manşetler

TÜMSİAD’dan Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Çayırova Kaymakamı olarak atanan Hasan Gözen ile MÜSİAD Gebze Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret heyetinde Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Başkan..

TÜMSİAD’dan Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Çayırova Kaymakamı olarak atanan Hasan Gözen ile MÜSİAD Gebze Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret heyetinde Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Başkan Vekili Fehmi Okuyucu, yönetim kurulu üyeleri Muhteren Çay, Kerem Genç, Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Çayırova’ya yeni atanan Kaymakam Hasan Gözen’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduklarını söyledi. 21 Ekim’de yapacakları “istihdam ve nitelikli personel sorunu ve çözüm yolları” konulu çalıştay programları için ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Kaymakam Gözen’de TÜMSİAD heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tanışma ve diyalog şeklinde geçen MÜSİAD Gebze Şubesi ziyaretinde ise dernek olarak yaptıkları faaliyet ve çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulunduklarını anlatan Başkan Korkmaz, MÜSİAD yönetimini yapacakları çalıştay programına davet ettiklerini söyledi. MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, TÜMSİAD Gebze Şubesi heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdi ve çalıştay programında yer almak istediklerini ifade etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL