Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"900 kilometrekareye varan alan teröristlerden temizlendi" | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Özel Haber Politika

“900 kilometrekareye varan alan teröristlerden temizlendi”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Mersin 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrenin yapılacağı salonda partililere hitap etti.Erdoğan:”Kahraman güvenlik güçlerinin, Mehmetçiklerin, jandarmanın, polislerin,..

“900 kilometrekareye varan alan teröristlerden temizlendi”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Mersin 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrenin yapılacağı salonda partililere hitap etti.Erdoğan:”Kahraman güvenlik güçlerinin, Mehmetçiklerin, jandarmanın, polislerin, güvenlik korucularının, Özgür Suriye Ordusu mensuplarının her birinin gösterdikleri cesaretle âdeta analarından emdikleri sütün helal ettirmek için yarıştıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, an itibariyle Afrin operasyonunda etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 3 bin 213 olduğunu kaydetti.

Bu kahramanların daha önce bölücü terör örgütü mensuplarına gizlendikleri dağları dar ettiklerini, hendek eylemlerinde teröristleri kazdıkları çukurlara gömdüklerini, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda Cerablus’tan El-Bab ve Rai’ye kadar olan bölgeyi DEAŞ’a mezar ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin de 15 Temmuz gecesi 7’sinden 70’ine genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla, fakiriyle zenginiyle yüreğinde kor gibi yanan bir imana sahip olduğunu, çıplak elleriyle dünyanın en gelişmiş savaş araçlarını durdurabileceğini gösterdiğini vurguladı.

Kahraman vatan evlatlarının şimdi de Afrin Bölgesindeki Zeytin Dalı Harekâtı’nda destan yazdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ana kadar 900 kilometrekareye varan alanın teröristlerden temizlendiğini bildirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL