99. Yıldönümü Coşkusu

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı  Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen ve şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünü kutlama..

99. Yıldönümü Coşkusu

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

 Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen ve şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle ve coşkuyla gerçekleşti.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törene; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcıları Aslan Avşarbey, Ali Ada, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ümit İlbayı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Daire Müdürleri, Askeri Erkan, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri ve öğrenciler katıldı.

Kocaeli Valiliği, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenklerini Atatürk Anıtına sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Seddar Yavuz, Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünü kutlama programı kapsamında, Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda pandemi kurallarına da titizlikle riayet ederek tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Tören Programı Vatandaşlarımızın Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirildi

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen tören programı Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik Yerleşkesi A Kapısı önünde gerçekleşen törene; Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcıları Aslan Avşarbey, Ali Ada, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ümit İlbayı, Daire Müdürleri, Askeri Erkan, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Seddar Yavuz, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tören birlikleri ile halkı selamlayarak, 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına Yarbay Mehmet Emin Karabıyık tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirilmesinin ardından Muammer Dereli Fen Lisesi öğrencisi Nehir Şimşek “Asker Koşması” adlı şiiri okudu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının sergilediği gösterilerinin ardından Muammer Dereli Fen Lisesi öğrencisi Oğuz Öcal’ın okuduğu  “30 Ağustos” adlı şiir büyük beğeni topladı.

İzmit Halk Eğitim Merkezi Halk oyunları ekibi tarafından Artvin, Burdur ve Kırklareli yöresi Halk oyunları gösterisi büyük beğeniyle izlendi ve geçit töreni ile program tamamlandı.

Tören sonrası Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri programa katılan çocuklara oyuncak, gençlere kitap hediye ederek, 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı ve onlarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL