Manşetler

CHP Çayırova Bayramda Adalet için Yürüyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe  Örgütü, bayramın birinci günü İl örgütü ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne katılacak. BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ YÜRÜYÜŞ CHP Çayırova İlçe Başkanı..

CHP Çayırova Bayramda Adalet için Yürüyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe  Örgütü, bayramın birinci günü İl örgütü ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne katılacak.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ YÜRÜYÜŞ

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin KAYA yaptığı açıklamada Bayramın birinci günü Adalet Yürüyüşüne katılacaklarını söyledi. Bayram sabahı Bayram Namazından sonra      İlçe yöneticilerimiz , Belediye meclis üyelerimiz , Kadın ve Gençlik kollarımız , Mahalle başkanlarımız ile örgüt olarak 25 Haziran Pazar Günü sabah   toplanarak Kocaeli örgütümüzle izmitte buluşup Adalet Yürüyüşüne katılacaklarını belirten Kaya, “Bayramın birinci günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bayramlaşarak, Adalet Yürüyüşüne  katılacağız.  Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşünün bir siyasi partinin meselesi olmadığının özellikle altını çizen Kaya, “Biz herkes için adalet istiyoruz. Ülkemizde Adalet kavramı gerçek anlamına kavuşana kadar da mücadelemizi bırakmayacağız. Bu anlamlı ve önemli yürüyüşe herkesi destek vermeye davet ediyor “ Şimdiden tüm yuttaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL