Manşetler Surmanset Yaşam

Hepsi Ankara’ya Gidecek!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği önceki gün toplandı ve önemli kararlar aldı. Yapılan toplantının ardından 26 Temmuz günü Ankara’ya gitme kararı alan Dernek Yönetimi burada ilgili bakanlıklara ziyaretler..

Hepsi Ankara’ya Gidecek!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği önceki gün toplandı ve önemli kararlar aldı.

Yapılan toplantının ardından 26 Temmuz günü Ankara’ya gitme kararı alan Dernek Yönetimi burada ilgili bakanlıklara ziyaretler düzenleyecek.

Dernek Başkanı Murat Koca toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “Bizler İnönü ve Emek Mahallesi sakinleri olarak 17 Temmuz Pazartesi günü saat Dernek toplantımızı yaptık ve aldığımız karar ile yıllardır Çayırova Belediyesi’ne karşı verdiğimiz mücadeleyi Ankara’ya taşıma fikrinde mutabık olduk. Bir önceki dönemin belediye başkanı tarafından başlatılan “Rant Projesini” 2014 yılında şuan ki belediye başkanı adeta devralmıştır. Her defasında halka namus ve şeref sözü verip bu projeden vazgeçeceğini söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci her defasında verdiği sözü çiğnemiştir. Son vermiş olduğu sözün de arkasında durmayan Başkan Demirci bu kez ise mağduriyetimizi Ankara’ya taşımamıza vesile olmuştur. Gece kondu önleme bölgesini kaldırmak için bakanlığa gereken çalışmaları yapıp göndereceğini söyleyen Demirci, gece kondu önleme bölgesinin kaldırılmasını isteyeceği yerde bölgeyi kamulaştırılması için gereken hazırlıkları yapıp bakanlığa sundu.

Bizlerde Çayırova ve Emek Mahallesi sakinleri olarak önümüzdeki hafta bakanlığa gitmek için bir heyet oluşturduk.  Ankara’ya gideceğiz ve Bakanımızın Şevki Demirci ile aynı fikirde olup olmadığını göreceğiz.

Yıllardır vergilerimizi alıp bizlere zulüm yapan Çayırova Belediyesi bir şeyi unutuyor galiba bizler dişimizle tırnağımızla kazandığımız emeğimizi ranta teslim etmeyeceğiz. Ve buradan tüm kamuoyuna şu soruyu da soruyoruz; “Milletin vergileriyle milletin tapulu arsalarına göz koyan başka bir kimse var mı?” “Belediyenin burada ki garibanların arsalarından ne çıkarı var?”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL