Genel

Memurun zam pazarlığı başladı

Memur ve memur emeklileri için zam pazarlığı başladı. Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, 14 Ağustos’ta tekliflerini sunacaklarını söyledi. Kamu görevlileri ve memur emeklileri için zam pazarlığı bugün başladı. Yaklaşık 3 milyon 200..

Memurun zam pazarlığı başladı

Memur ve memur emeklileri için zam pazarlığı başladı. Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, 14 Ağustos’ta tekliflerini sunacaklarını söyledi.

Kamu görevlileri ve memur emeklileri için zam pazarlığı bugün başladı.
Yaklaşık 3 milyon 200 bin kamu görevlisi ile 1 milyon 900 bin memur emeklisini doğrudan ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, başkanlık etti. Kamu İşveren Heyeti temsilcileri ile Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen ve KESK yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek görüşmelerde, memur konfederasyonlarının zam teklifleri ele alındı. İlk toplantı sonrası açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 14 Ağustos’ta tekliflerini sunacaklarını söyledi.
Memur-Sen, 2018’in ilk altı ayında yüzde 10, ikinci altı ayında yüzde 6, 2019’un ilk altı ayında yüzde 10, ikinci altı ayında yüzde 8 zam istiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL