Güncel Manşetler

Yardım TIR’ları Darıca’dan Yola Çıktı

Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ihityaç sahibi mülteciler için Türk Kızılayı’nın da desteği ile 6 TIR dolusu yardım malzemesi topladı. Türk Kızılayı Çayırova Şubesi ile ortaklaşa..

Yardım TIR’ları Darıca’dan Yola Çıktı

Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ihityaç sahibi mülteciler için Türk Kızılayı’nın da desteği ile 6 TIR dolusu yardım malzemesi topladı.

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyası dahilinde toplanan 6 TIR’lık yardım mazlemesi bugün yapılan törenle yola çıktı. Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın da katılımı işle gerçekleşen törene vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın babasının rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı törende Yıldırım birde konuşma yaptı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yapılan yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Suriye sınırındaki mülteci kamplarına gönderilmek üzere Darıca’dan yola çıkan 6 tır gıda yardımı dualar eşliğinde yola çıkarken. İlçe protokolü ve vatandaşlarda Ak Parti Darıca Teşkilatı ve Türk Kızılayı’na teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL