Eğitim Güncel Manşetler

Damla Gönüllülerine Gebze’de İzcilik Eğitimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Damla’ projesinin gönüllü katılımcı öğrencileri Gebze Gaziler Dağı İzci evinde İLKÇEV İzci Liderleri eşliğinde kamp yeri belirleme, kamp ateşi yakma, doğada yön bulma ve izciliğe yönelik eğitsel..

Damla Gönüllülerine Gebze’de İzcilik Eğitimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Damla’ projesinin gönüllü katılımcı öğrencileri Gebze Gaziler Dağı İzci evinde İLKÇEV İzci Liderleri eşliğinde kamp yeri belirleme, kamp ateşi yakma, doğada yön bulma ve izciliğe yönelik eğitsel oyunlar oynadı.

Gebze Gaziler Dağında ‘Damla’ projesinin gönüllü öğrencileri ve izci liderleriyle bir araya gelen Gebze Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Etkinliğe Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz ve  Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) İzci Liderleri Tuncay Başoğlu,Dinçer Ekinci, Sıddık Ayçiçek ve İLKÇEV’in izcileri katılım sağladı. İLKÇEV, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzci Lideri Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada, İLKÇEV olarak gençliğin faydasına yapılan tüm faaliyetlere,ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek,keyifli ve dolu dolu bir gün geçirmelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL