Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Abdullah Kaya’nın Aracına Silahlı Saldırı! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Abdullah Kaya’nın Aracına Silahlı Saldırı!

İlimizin tanınan simalarından olan Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Başkan Yardımcısı ve Selam TV Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Kaya silahlı saldırıya uğradı. Kaya’ya ait olan aracın camları kırılıp silahlı saldırıya uğradığı..

Abdullah Kaya’nın Aracına Silahlı Saldırı!

İlimizin tanınan simalarından olan Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Başkan Yardımcısı ve Selam TV Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Kaya silahlı saldırıya uğradı.

Kaya’ya ait olan aracın camları kırılıp silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Daha önceden de saldırdılar

Abdullah Kaya’ya 18 Ekim tarihinde de önce taşlı ardından silahlı saldırıya uğramıştı. 18 ekim günü 24 saat içinde iki saldırıya maruz kalan Kaya’ya bugün gerçekleşen saldırı ile birlikte bir ay içerisinde toplamda 3 kez saldırılmış oldu. Kaya’ya yapılan saldırıların sebebi ise FETÖ’ye karşı verdiği mücadele sebebiyle olduğu tahmin ediliyor

Abdullah Kaya kendi sosyal medya hesabında gerçekleşen olayla ilgili; “Dün akşam arabamızın camını kırmışlardı ya…Meğer silahlı saldırı yapmışlar…Gündüz gözüyle attıkları bilyeler görülünce iş ortaya çıktı…” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL