Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Acilen Özür Dilemeli” | Kocaelide Bugün

“Acilen Özür Dilemeli”

Kaygusuz, Türkkan’ a Ateş Püskürdü. Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz, İyi Parti Kocaeli mv. Lütfü Türkkan’ın, merhum milli görüş lideri Necmettin Erbakan’ı hedef alan çirkin açıklamalarına..

“Acilen Özür Dilemeli”

Kaygusuz, Türkkan’ a Ateş Püskürdü.

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz, İyi Parti Kocaeli mv. Lütfü Türkkan’ın, merhum milli görüş lideri Necmettin Erbakan’ı hedef alan çirkin açıklamalarına yönelik sert ifadeler kullandı.

Kendi Siyasi Geçmişini Sorgulasın

Kaygusuz, Kanal İstanbul projesi üzerinden hükümeti eleştirirken, 28. hükümetimizin başbakanı, milli kalkınmamızın mimarı ve ülkemize birçok eser kazandıran merhum hocamıza dil uzatan Lütfü Türkkan, kendisinin siyasi hayatı boyunca hayal edemeyeceği projeleri, hayata geçiren Pr. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza, delili olmayan mesnetsiz iftiralar atıp, boş arazilere temel atardı diyerek öncelikle kendi siyasi birikimini ortaya koyan Türkkan, bir an önce kendi siyasi geçmişini sorgulamalıdır dedi.

Acilen Özür Dilemeli

Ülkemizde tek bir dikili ağacı olmayan Türkkan, memleketimizin dört bir yanında eserleri olan hocamıza haddini aşarak dil uzatmıştır diyen Kaygusuz, acilen aziz Türk milletinden ve milli görüş camiasından özür dilemelidir dedi.

Sözlerine devam eden Kaygusuz, kendisine gelen tepkiler üzerine ” AK Parti İktidarı’nın Kanal İstanbul projesini eleştirirken ülkemizin kalkınmasına dair duruşundan taviz vermeyen Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile ilgili sözlerimin yanlış bir anlaşılmaya sebep olmasından dolayı üzgünüm.” şeklinde açıklama yapan Türkkan’ın, özür dilemediği sürece, ne kadar samimiyetsiz ve temelsiz bir siyaset yürüttüğünü ortaya koyacaktır ifadeleriyle açıklamalarına son verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL