Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Adalet Korteji Kocaeli’de” kilitlendi Adalet Korteji Kocaeli’de | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Adalet Korteji Kocaeli’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Güven Park’tan başlattığı Adalet yürüyüşü Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte  Kocaeli il sınırına ulaştı. Kortej düzeninden de sorumlu olan Tahsin Tarhan ve Kocaeli Milletvekilleri katılımın yüksek..

Adalet Korteji Kocaeli’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Güven Park’tan başlattığı Adalet yürüyüşü Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte  Kocaeli il sınırına ulaştı. Kortej düzeninden de sorumlu olan Tahsin Tarhan ve Kocaeli Milletvekilleri katılımın yüksek olduğu Pazar günü, Maltepe hedefine bir adım daha yaklaştı.

HERKES İÇİN ADALET

Tarhan “Adalet yoksa temel haklar baltalanmış demektir. Artık kimsenin kişisel özgürlüğü, mülkiyet hakkı, güvencesi yok demektir. Devletin en önemli görevi vatandaşlarının hak ve özgürlüklerinin, mülkiyetlerinin güvencesini sağlamaktır.”

NE SICAK NE OLUMSUZ SÖYLEMLER BİZİ VAZGEÇİREMEZ…

Tarhan “42 derece sıcakta devam eden yürüyüş şartları gerçekten çok zor. Bir Milletvekilimiz kalp krizi geçirdi ancak ne sıcaklar ne de olumsuz söylemler bizi yolumuzdan döndüremez.

YÜRÜYÜŞÜMÜZ BİR KİŞİ İÇİN DEĞİL TÜM HUKUKSUZLUKLAR İÇİN…

Tarhan “Bizim yürüyüşümüz yalnızca Tutuklu Milletvekilleri için değil. Bu yürüyüş adaletin sağlanması için. Herkes için, hepimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için. Bu yürüyüşe bir grubun kendi milletvekili için yaptığı yürüyüş olarak bakanlar çok yanılıyor. Ülkemizin geleceği için adaletin sağlanması şarttır.

KOCAELİ ADALET KORTEJİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞARLAYACAKTIR

İşçimiz, esnafımız, çiftçimiz, gençlerimiz  ile birlikte Kocaeli’den 5 gün süreyle geçecek olan Adalet sevdalılarını en güzel şekilde ağırlayacağız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL